Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Митака от София ден и нощ се хвана с кака

отпечатай новината

10.05.2017 10:06 | Видян 1963 пъти | Гласували 1

Митака от София ден и нощ се хвана с кака

Кристиан Кирилов, по-познат като Митко от култовия младежки сериал „София ден и нощ” по Нова телевизия, си завъди учено гадже, пише Таблоид. Мацката на здравеняка е 7 години по-възрастна, но за сметка на това е експерт по молекулярна биология. Засякоха прясната влюбена двойка да се натиска на излизане от столичен ресторант преди дни. Напомпаните мускули на шуменеца не останаха незабелязани и се наложи двамата да позират и дават автографи близо четвърт час.

Съвсем наскоро новоизгрялата тв звезда се раздели с щерката на банкерката Цветелина Бориславова и веднага скочи в нова връзка. Митко, познат като възглупав герой от сериала, събрал студенти от цялата страна, бил лудо влюбен в приятелката си. Каката обаче го строявала за щяло и нещяло. Здравенякът обаче хлътнал сериозно по учената си любовница тъкмо заради по-сериозното й отношение към живота, за разлика от кифлите, които му се мятали като мухи на мед.

На пръв поглед приятелката на Кристиан-Митко не блести с особено забележителен външен вид, особено на фона на перхидролените кукли от предаването. Новата спътница в живота на Кирилов е момиче от класа, но от различен калибър - има сериозна професия с шанс за научна кариера. Самата тя в компания казвала, че й e леко неудобно, когато на улицата фенки напират да се снимат с Митака. Въпреки това била сигурна, че е срещнала любовта заради голямото сърце на своя любим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !