Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Азис държи бивши с домашно порно

отпечатай новината

10.05.2017 15:42 | Видян 1860 пъти

Азис държи бивши с домашно порно

Изключително скандални записи от креватните си изпълнения с почти всички сови партньори крие Азис

С порно клипчетата Краля на фолка държал в шах бившите си гаджета. Тъй като имал само по едно копие Азис бил спокоен, че изпълненията му няма да лъснат в Интернет, освен ако той не реши да ги пусне, пише blife.bg.

Запознати, с които певецът е споделял за тайните клипове, твърдят, че сцените в тях били особено разкрепостени и дори стигали до бруталност.

Преди време в интервю Азис сподели, че ако някой ден кариерата му и славата му забуксуват ще използва добре познатия трик да пусне някое от домашните си произведения. Азис е убеден, че за разлика от колежките си, които разполагат с подобни изпълнения, неговите са уникални.

„Едно е да видиш певица да прави свирка на някого. Съвсем друго е да видиш певец да прави свирка“, казва Азис. Вероятно тези думи са накарали бившите му мъже да треперят от страх.

„Той е адски добър човек, просто има силно желание за слава и пари и би минал през абсолютно всеки, за да постигне това, което иска“, споделя Ники Китаеца, който дълго време беше един от мъжете до Азис, пише още „Галерия“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !