Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мадона: Защо е окей да се показва дупе, а гърди – не?

отпечатай новината

10.05.2017 15:59 | Видян 2616 пъти

Мадона: Защо е окей да се показва дупе, а гърди – не?

58-годишната Мадона показа убийственото си тяло в серия от провокативни селфита. "Злато" гласи лаконичният коментар към фотосите, които Кралицата на поп музиката сподели с милионите си фенове в Instagram.

Очевидно изпълнителката, която въпреки дългогодишната си кариера все още продължава да впечатлява с творчеството и визията си, има предвид златните "грилове" на зъбите си и колекцията си от златни бижута, с които се появява на първия кадър. Втората снимка я показва напълно гола, като елегантно са загатнати гърдите и дупето ù, пише blife.bg.

"Сериозно, удивителна си. Аз съм на 22, а твоето тяло е по-стегнато от моето", "Ти си златната Кралица", са малка част от хвалебствията, които Мадона получи от феновете си. Естествено, певицата не застава за първи път гола пред камерата. Сигурно няма да е и за последен. През 2015 г. поведе битка срещу социалната мрежа, която без предупреждение изтри друг неин гол кадър.

"Защо е окей да се показва дупе, а гърди – не? Лутане в лицемерието на социалните мрежи", каза преди две години тя. През май 2016 г. пък се появи на ежегодното бляскаво събитие на дизайнерите и техните музи – Met Gala, облечена в ужасно прозираща тоалет, като извивките ù, покрити от нежна дантела, бяха извадени на показ.

"Когато стане въпрос за правата на жените, все още сме в средните векове. Фактът, че някои хора смятат, че жените не могат да си позволят да показват своята сексуалност след определена възраст, доказва, че живеем в ограничено и сексистко общество. Никога не съм мислила толкова ограничено и никога няма да го направя."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !