Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кейт Хъдсън показа новия мъж до себе си

отпечатай новината

12.05.2017 10:26 | Видян 2307 пъти

Кейт Хъдсън показа новия мъж до себе си

Кейт Хъдсън дебютира с новата си половинка на червения килим.

Актрисата за първи път се появи на събитие с музиканта Дани Фуджикава. Кейт присъства на премиерата на лентата Snatched, за да подкрепи майка си Голди Хоун и Ейми Шуимър. На червения килим присъства и дългогодишната половинка на Голди – Кърт Ръсел.

Кейт не се притесни от фотографите и с удоволствие демонстрира чувствата си към новия си приятел. Тя не спря да го гледа влюбено и да го обсипва с целувки, докато фотографите се надпреварваха да ги снимат.

Хъдсън определено има афинитет към рок музикантите. “Кейт е свободен дух, който винаги е бил привличан от музиканти”, разкрива близък до актрисата пред сп. People. “Но тя харесва Дани, защото той е и талантлив, светъл и космополитен.”

Тя имаше връзка с фронтмена на Muse – Матю Белами, от когото има и 7-годишен син Бингам. Преди това пък бе омъжена за солиста на The Black Crowes – Крис Робинсън, от когото има 13-годишен син Райдър. Дани Фуджикава пък бе част от вече разпадналата се група Chief, а сега е собственик на звукозаписното студио Lightwave Records.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !