Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Пер Гесле от Roxette подписа с Кристиан Костов

отпечатай новината

15.05.2017 10:04 | Видян 4530 пъти

Пер Гесле от Roxette подписа с Кристиан Костов

Изморен, но щастлив и зареден с вербален арсенал, в който основните патрони бяха фразите „Благодаря ви!” и „Горд съм, че накарахме света да погледне към България” - такъв бе Кристиан Костов на първата си среща с медии минути след завръщането си от Украйна. На финала на „Евровизия”, провел се в Kyiv International Expo Center вчера, най-младият ни представител бетонира статуса си на най-големия артист,

завоювайки престижното второ място с Beautiful Mess. Да вземе среброто в конкурс, в който страната ни е стигала едва три пъти до финал в 11-годишната история на участието си, е историческа победа и щедър комплимент както за националното ни самочувствие, така и за музикалния ни бизнес. За 12-те си дни престой в Киев Костов бе в топ 3 за победител на букмейкърите, а в събота вечер оглави прогнозите им за носител на трофея. „За малко повярвах, че ще успеем, след което дойде разочарованието, че пак сме втори”, сподели с усмивка Саня Армутлиева.

Шефът на „Вирджиния рекърдс” и продуцент на Кристиан се върна с намигване към изданието на X Factor, което момчето-чудо изгуби в полза на Кристиана Лоизу. „После, след няма и един час сън, се озовахме на летището, изпихме по едно кафе, погледнахме се и си казахме: „Боже, колко сме щастливи!”, добави Саня. Правото да бъде домакин на „Евровизия” идната пролет получи представителят на Португалия Салвадор Собрал с лиричната, преживяна с изпяването на всеки стих Amar Pelos Dois. „Заслужавахме първото място, но това бе моментът на Салвадор.

Португалия участва от 50 години в конкурса и в този смисъл победата им е изстрадана. България е сред младите участници и след четвъртата позиция на Поли Генова миналата година тази се класира в топ 2 – мисля, че това е повече от победа”, заяви човекът зад  промотирането на Beautiful Mess социалните мрежи Васил Иванов.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !