Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Бивш на Преслава друса с Куини Алис по чалготеките

отпечатай новината

15.05.2017 13:10 | Видян 2164 пъти

Бивш на Преслава друса с Куини Алис по чалготеките

Нова светска двойка изгря на хоризонта - Недко Сланината и Куини Алис, пише hotarena.net Бившият на Преслава и ексгаджето на Благой Георгиев са си лика-прилика, разказват запознати, но не по външен вид, а по интереса им към белите вещества.

Доскорошната ученичка Куини и синът на месарския бос от Варна са били засечени за пореден път да дърпат линии в известни столични дискотеки.
 
„Грозна гледка са! Затварят се в умирисаните кенефи със Сланината и се чува как шмъркат отвътре. Милионерското синче развали хубавата Алис. Ама те хората са казали – „Хубавите ябълки, прасетата ги ядат… В случая – Сланината!“, ядосват се очевидци, запознати с гнусната история.
 
Може би това обяснява и занемарената визия на Куини Алис в последно време. Тв водещата все по-често е засичана в неугледен вид, с мазна коса и овехтели дрехи като клошарка по улиците. „Че как иначе да изглежда човек, който нонстоп чертае линии по тоалетните. Ама с какъвто се събереш – такъв ставаш.
 
Спиш със Сланина – ходиш с мазна коса“, продължават с коментарите.
 
Припомняме, че Недко Сланината беше официалното гадже на Преслава. Милионерският син я обсипваше с подаръци от Картие нагоре. 24-годишният богаташ дори бе платил 20 бона за последния клип на фолк певицата.
 
„И Преслава беше тръгнала по лош път, ама навреме се осъзна. Сега тая Куини да му мисли“, клатят глава колежки на чалга фурията.
 
Недко Сланината поддържал традицията и с Алис, като също не я лишавал от нищо. Наскоро дори й платил пластичната операция за уголемяване на бюста, но повечето му подаръци към нея били под формата на бял прах.
 
Наивната 20-годишна девойка бързо се превърнала в надута мутреса, готова на всичко за две линии.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !