Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плъзнаха версии за гей заговор срещу Кристиан Костов на "Евровизия"

отпечатай новината

15.05.2017 13:41 | Видян 1464 пъти

Плъзнаха версии за гей заговор срещу Кристиан Костов на

До последно българският представител Кристиан Костов бе на първо място сред резултатите на народа. За първи път обаче те не бяха оповестени публично, а зрителите видяха само вота на държавите участнички в певческата надпревара. Това веднага породи версии в мрежата за гей заговор, довел до обрат на финалния ден от песенния конкурс „Евровизия”.

„Отново гей дружинките в Европа обърнаха конкурса”, негодуваха потребителите в мрежата. Подобни коментари се появиха и на официалната страница на конкурса.  

Португалецът Славадор Собрал, който спечели „Евровизия” тази година, освен че неофициално е спряган за човек с хомосексуална ориентация, е аутист, с лека форма на умствена изостаналост, който чакал да му трансплантират сърце.

„Значи, разбрахте ли сега? Догодина, ако не пратим някого в будна кома, ще сме най-големите балами!”, избухна във Фейсбук журналистката Албена Вулева, която бе една от хилядите в мрежата, които изразиха мнение, че Собрал е спечелил  „Евровизия” по милост. Самият Кристиан също изрази леко съмнение, че победителят е заслужавал първото място. „Доста хора смятаха, че Салвадор ще спечели, но мисля, че най-доброто изпълнение беше нашето.

Всички ми казваха, че съм победител и наистина поставих България в топ 3”, каза Крис, след като разбра, че остава на второ място.

Малко разочарован, той е категоричен, че по всяка вероятност повече няма да участва в „Евровизия”, защото му омръзнало да е вечно вторият.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !