Бекъм изневери на Вики преди...

Бекъм изневерил на Вики преди кралската сватба, с което...

Хипопотами спасиха антилопа от...

Посетители на Националния парк Крюгер в Южна Африка...

Мария Илиева с нова любов

отпечатай новината

15.05.2017 14:36 | Видян 936 пъти

Мария Илиева с нова любов

Поп изпълнителката Мария Илиева пак мина на агнешко. Малко преди да чукне 40 поп звездата откри любовта в лицето на 26-годишен студент
След като преди няколко години бе интимна с 22-годишния Наско Колев, сега поп дивата се е отдала на афера с 26-годишния Георги Михайлов. Младежът живее и учи в Брюксел, а звездата се радва от сърце на любовта им.

Новата тръпка на Мария не се сдържа и дори се похвали в социалните мрежи. Той сподели две снимки, под които посланието е „Любовта е чудо”, което е красноречиво за отношенията им.

Засега обаче самата Мария пази пълно мълчание. Наскоро тя обяви, че е готова за брак и дете–мнозина предполагаха, че става дума за 45-годишен солиден бизнесмен, а не за младеж, който може да й бъде син, пише Телеграф. аЩо се отнася до семейството на Михайлов, за тях се знае, че са доста заможни. И на момчето не му липсват пари, за да угажда на всеки каприз на звездата.

Самата Мария често отскачала при него в Брюксел, за да се порадва на любовта им. И преди да се събере с него Илиева имаше славата на любителка на агнешкото, покрай връзката й с Наско Колев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !