Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Дейвид купува на Виктория остров за 20-годишнината

отпечатай новината

15.05.2017 17:11 | Видян 1562 пъти

Дейвид купува на Виктория остров за 20-годишнината

Дейвид Бекъм бетонира имиджа си на съпруг за пример като готви поредната романтична изненада за любимата си Виктория. Бившият футболист планира да зарадва половинката си с остров за 20-годишнината от тяхното запознанство.
„Дейвид обожава идеята семейството да има собствен символ, който да подчертава звездния им статус. Той открай време тайно завижда на сър Ричард Брансън, който притежава остров Некер. Освен това, ако и той си купи парче земя в океана, ще може спокойно да почива със семейството си, без да се притесняват от папараци“, разкри източник пред сп. Heat.

Бекъм е планирал бюджет от не повече от 9 млн. британски лири за грандиозната покупка и усилено търси подходящия остров на Бахамите, където Джони Деп има свое райско кътче. Гордият татко на четири смята да остави децата си да измислят име на острова.
„Много му се иска да кръсти острова Харпър, но ще остави избирането на името на децата. Виктория не е фен на лодките, но със сигурност ще се зарадва да има собствено парче земя на екзотично място. А и Дейвид харесва идеята да ѝ метне ключове за неин частен райски остров“, добави източникът.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !