Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ицко Финци гледа бебето в балканско село

отпечатай новината

16.05.2017 13:26 | Видян 2016 пъти

Ицко Финци гледа бебето в балканско село

Ицко Финци премести новата си съпруга и дъщеря им на село. Само на 50 километра от София, 83-годишния актьор се радва на пълна идилия и спокойствие, пише Телеграф. Звездата предпочита да стои далеч от столицата и използва всеки момент, за да живее в любимата си къща в село Гинци, което се намира в Петроханския проход. Именно там се преместиха да живеят и любимата му Елизабета, както и дъщеря им.

Звездата от „Господин за един ден” се радва на пълна идилия в компанията на съпругата си и бебето им. Двамата творци са почитатели на природосъобразния начин на живот, което се опитват да предадат и на дъщеря си, която е само на 2 месеца. Лиза дори сподели снимка, на която се вижда, как храни бебето директно на земята. Тя е приседнала на пътеката пред селската къща до раззеленилата се трева, гушнала е щерка си с лявата ръка, а с дясната й подава биберона.

Таткото пък се наслаждава на гледката и дори ги снима с телефона. Двамата съпрузи обаче принудително се връщат в столицата и то доста често. Работните им ангажименти не им позволяват да стоят далеч от града. Актьорът трябваше преди ден да представи своя нов литературен проект в литературен клуб в София, а след това изведе дъщеря си на разходка на разходка. Двамата със съпругата му бяха засечени да закачат любимката си, като й правя различни физиономии, а музикантът дори импровизираше с различни популярни мелодии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !