Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Сестрата на Бийонсе засече любовница на Джей Зи

отпечатай новината

16.05.2017 17:09 | Видян 2103 пъти

Сестрата на Бийонсе засече любовница на Джей Зи

Дизайнерката Рейчъл Рой беше набедена, че е възпята от Бийонсе в албума й „Lemonade“ като „Becky with the good hair“ („Беки с хубава коса“ - бел.авт.), или иначе казано – че е била любовница на Джей Зи.

Както и че е причината през 2014 г. сестрата на певицата – Соланж Ноулс, да налети на бой на зет си в асансьора на хотел, като записът от инцидента обиколи всички световни медии. Въпреки че самата дизайнерка да отрича всички обвинения по свой адрес, съмненията, че е споделяла постелята на Джей Зи и до днес се коментират в публичното пространство.

Каквато и да е истината, факт е, че Рейчъл не поддържа близки отношения със сестрите Ноулс. Затова и срещата, която се състоя между нея и Соланж на ревю на Dior, беше доста неловка за нея. Не стига че Соланж попя на гостите от сцената, но и най-добрата приятелка на Бийонсе – Кели Роуланд, също беше сред присъстващите.

За щастие, двете врагини успяха да запазят добрия тон и да не влизат в конфронтации помежду си, като всяка се стараела да стои по-далече от другата и да комуникира с различни гости.

След като излезе слухът, че Рейчъл е любовница на Джей Зи, имейл адресът й беше хакнат, а телефонът й многократно беше променян, без нейно разрешение. Наложи се бившият мъж на Рой да излезе публично в нейна защита и да обвини Бийонсе и Джей Зи, че мълчат по темата. „Те са страхливци. Трябва да се покажат и да кажат нещо“, каза гневният Деймън.

Източник: elle.bg

Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !