Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Тоца качи 7 кила от любовна суша!

отпечатай новината

16.05.2017 18:00 | Видян 2517 пъти

Тоца качи 7 кила от любовна суша!

Антония Петрова стана за смях в мрежата! Едно е, че приятелите й търпят да качва една и съща снимка по 20 пъти, друго е странната обработка на отделните кадри, които сигурно майка й е нащракала по време на последната им почивка в Гърция, пише HotArena.

Всички фотоси на Тоца с оранжевия бански са свръх издължени и това може да се забележи с просто око. Това става и на най-елементарната програмка, която нищо чудно да е и Paint.

Защо се стигна до този комичен ефект – най-вероятно заради това, че всъщност Антония няма гадже и поради застоелия си интимен живот е качила едни 7 излишни килца. И понеже нито взима мерки да ги махне, нито пък си ги харесва, е решила да издължава всеки кадър, за да намали сантиметрите от бедрата и коремната област.

Надяваме се следващия път да разпусне кесията и да плати на някой, който разбира от Фотошоп, за да й извае перфектните форми така, че да не забележим. Или пък другия вариант е да се ослушва за ново гадже, което бързо да й стопи не само лагерите, но и излишните килограми.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !