Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Най-големият страх на Преслава: Сватбата!

отпечатай новината

17.05.2017 12:13 | Видян 1853 пъти

Най-големият страх на Преслава: Сватбата!

Стиснатостта на Преслава е пословична и за нея отдавна се носят легенди. В човешката природа е заложено качествата на личността да се развиват, а при певицата тази й кофти черта определено разгръща мащабите си, пише HotArena.

Че изпълнителката на „Водка с утеха“ цепи стотинката на две, отдавна се заговори, но мине се не мине се добавят нови факти, кой от кой по-абсурден.

Преси била такава скръндза, че дори се страхувала да се омъжи.

Понеже всичките й партньори рано или късно й биели шута, тя се притеснявала да им говори за сватба не заради това, а поради предпазливост - после при развода потенциалният й съпруг има право да вземе половината от припечеленото от нея по нощните клубове.

Като излезе на заведение, ако компанията й не пожелае да плати цялата сметка, то Преслава веднага хващала касовата бележка с общата сметка и съсредоточено изваждала стойността на своята консумация и приготвяла точна сума за нея.

От неудобство пред другите понякога си правела устата и бакшиш да остави, но това било рядкост и не оставяла повече от 5 лева.

За певицата са чужди и милите жестове към половинките. Тя с радост приемала подаръци от гаджетата си, но никога не правела същото за тях. Когато били с нея, те не получили нищо от нея, дори нещо символично, евтино и от сърце – и с това не могат да се похвалят.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !