Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Диляна Попова в горещи сцени с Гъмов

отпечатай новината

17.05.2017 14:25 | Видян 1938 пъти

Диляна Попова в горещи сцени с Гъмов

Очарователната Диляна Попова е най-новото попълнение в каста на мюзикъла Оркестър без име. Моделът, разгърнал актьорския си потенциал в сериали като Стъклен дом и Революция Z, ще скочи в кожата на телефонистката от крайморското градче, която излиза на злополучна среща с китариста Филип. В комедийния спектакъл, който ще събере фенове от две поколения на 1 ноември в Арена Армеец, Диляна ще си партнира основно със Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която Филип заспива преди гостенката в бунгалото му да е свалила всичките си дрехи.

На 1 ноември на сцената на “Арена Армеец” Диляна ще се появи като красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип. Нейн партньор ще бъде Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов заспива преди да се е случило, каквото и да било.

В мюзикъла ще участват още много известни лица от българската музикална и театрална сцена. Мария Илиева ще влезе в ролята на Ваня, Николай Урумов – на другаря Миташки, Румен Угрински – на Гошето, Стефан Щерев – на Велко. В “Оркестър без име” ще видим и големият Георги Мамалев, който е едно от емблематичните лица на българската класика.

Билетите за мюзикъла вече са в продажба. Те вървят на цени между 30 и 70 лева, научи missbloom.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !