Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Мария пак се изложи с паркирането

отпечатай новината

17.05.2017 17:33 | Видян 2232 пъти | Гласували 1

Мария пак се изложи с паркирането

Прочутата с прозвището си Мара Отварачката изпълнителка за сетен път паркира нагло, запушвайки няколко коли. Без да се церемони особено, фолк звездата спря тузарския си мерцедес пред хранителен магазин в центъра на столицата пред няколко паркирали вече автомобила.

Повече от 10 минути изнервен шофьор трябваше да изчака търпеливо, за да може Мария да напазарува голям плик с бисквити, шоколади и други лакомства. Отварачката хвърли в багажника сладкишите и отпраши от "местопрестъплението".

С недотам добрите си шофьорски умения Мария се слави не от днес. Певачката паркира наскоро скъпарската си кола в столичния квартал "Лозенец" по безумен начин. Когато й направили забележка, чалгаджийката отвърнала, че "на който не му харесва, да ми се обади". При друго неправилно паркиране се наложи все пак да се извини.
В края на 2010 г. шофьорът на певицата Любомир Богданов предизвика скандал, паркирайки возилото на пешеходната зона в Благоевград.

Освен с немалкото скандали с безцеремонното си паркиране Мария изуми и с визията си. Брюнетката навлече широк анцуг, далеч от сексапилната й разголена визия в нощните заведения. Именно заради това, че "Мария иска разголен, а не семеен живот", Християн Гущеров обяви пред България Днес, че двамата се разделят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !