Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Блейк Лайвли влиза в ролята на ММА борец

отпечатай новината

18.05.2017 11:07 | Видян 1281 пъти

Блейк Лайвли влиза в ролята на ММА борец

Блейк Лайвли официално е подписала първия си голям филм, който ще бъде по кината другата година. Актрисата роди миналата есен като от тогава се беше отдала изцяло на семейството и грижите за децата.

Блейк ще блесне в роля, която е далеч от тази на манхатънското разглезено момиче. Лайвли се е присъединила към екипа на Bruised - екшън-драма, режисиран от Ник Касаветис, който е познат с филмите си Тетрадката и Другата жена.

Американската актриса ще се превъплъти в Джаки - майка, работеща на две места и опозорен ММА борец, която цял живот се е борела за по-добри условия. Когато властите заплашват да отнемат малкия й син от нея, тя трябва да се върне в клетката и за последно да се бори, за да даде на сина си живота, който винаги е искала той да има.

Няколко месеца по-рано в интервю за списание Variety Блейк намеква за тази роля, "Ще съм във филм, в който ще играя силна жена, която е борец".

Лайвли сподела, че когато трябва да подбере роля, тя винаги се спира на интересни жени, независимо дали са главни или второстепенни за филма, но предпочита героини, в които да намери нещо, което да ги свързва, споделя ELLE.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !