Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Плеймейтки правят секс за титли!

отпечатай новината

18.05.2017 15:32 | Видян 4497 пъти

Плеймейтки правят секс за титли!

"Плеймейтки, които ламтят за слава, им се налага да правят секс срещу титли и предни места в класации. Смея да твърдя, че съм свидетел на не един такъв случай и по-добре ще е да не бъда провокирана да разказвам в подробности." Това заяви моделката Гентиана Халити пред в. "България днес".

Тя беше сред номинираните за най-популярни плеймейтки през годините в конкурса "Плеймейт Ол Старс". В крайна сметка бяха избрани 15 момичета, а полемиките около тяхната популярност мигновено ескалираха.

"Както всеки нормален човек може да види, в тази нелепа класация има само 4-5 известни лица. Николета Лозанова е кралицата на плеймейтките и това няма как да бъде оспорено.

Редом до нея се появиха безумни лица и имена. Как си го обяснявам? Когато човек ляга с точните хора, плаща на точните хора или работи за тях, нещата му се получават", коментира директно и открито Гентиана.

Халити не попадна в Топ 15, като сериозно впечатление направи фактът, че там липсват и други популярни хубавици - Моника Валериева, Галина Димитрова, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и Гергана Райчевска.

"Не ме разбирайте погрешно. Не съм потресена заради собственото ми отсъствие, защото вече веднъж обявих публично конкурса за нагласен и това обтегна отношенията ми с изданието. Очаквах и този вариант, но не съжалявам за думите си, защото те са факт.

Факт е и че в годината на моя плеймейт конкурс разочарована участничка със сълзи влезе в съблекалнята и каза, че е отворила душа и крака напразно. Това, което ме изненада повече, е отсъствието на няколко конкретни имена - Моника, Диди, Марти, Гери...", искрено се възмути Гентиана.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !