Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Блатечки изпуска Кан

отпечатай новината

18.05.2017 16:35 | Видян 2512 пъти | Гласували 1

Блатечки изпуска Кан

Борис Ангелов
Кан

Асен Блатечки няма да мине по червения килим в Кан за премиерата на филма Посоки на Стефан Командарев, който е във втората конкурсна селекция на фестивала. Причината е днешният му дебют като филмов режисьор в родината с Бензин – продукция, която направиха с жена му Катя (позната на зрителите от предаването 24 квадрата, което правеха с Жоро Любенов на ръба на вековете). Двамата ще представят съвместното си творение пред родната публика.
Заради ангажименти няма да успе да го стори и Васил Василев – Зуека, научи 19 минути.
Така режисьорът Стефан Командарев, който днес стъпва на Лазурния бряг, за да подготви шоуто,  ще бъде главната звезда на премиерата. Ще го придружават Иван Бърнев, Димитър Баненкин, Добрин Досев, Стефан Денолюбов, разказаха от екипа на филма.
Театър Дебюси, където се провеждат прожекциите на Особен поглед с шеф на журито Ума Търман, няма на входа си специална площадка за позиране и тълпи фотографи, както е пред Гранд театър Люмиер – мястото на провеждане на премиерите от първата конкурсна програма.
Червен килим има, но стълбите започват буквално от Кроазет, доста по-трудни са за качване от тези на голямата зала, така че актрисите не биха могли да стигнат до салона с причудливи тоалети. Някои, като Моника Белучи – церемониалмайсторката на тазгодишния фестивал, предпочитат да стигат до залата през страничния вход откъм самия фестивален Дворец, без да излизат на улицата. Там има ескалатори и всичко необходимо за придвижване с тоалет, тежащ килограми и струващ десетки хиляди евро и с бижута за много повече.

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !