Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илиана Раева крие таен син 33 години

отпечатай новината

19.05.2017 13:02 | Видян 2199 пъти

Илиана Раева крие таен син 33 години

Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева разкри шокираща тайна! Оказа се, че дъщерите й Славия и Виолета имат брат, макар и не кръвен, който майка им е криела от обществото в продължение на цели 33 години, научи Blife. Раева, която е особено активна в профила си във Фейсбук, използва точно социалната мрежа, за да осветли мистериозната случка. Тя е от първите дни на месец юни, 1984 г.

"На този ден родих моята първа дъщеря Славея. В родилния дом, в Шейново, бях в една стая с още една родилка, която същия ден роди момченце. Георги. Имах много кърма и Славея се хранеше много бързо, и като всяко новородено заспиваше веднага. Малчуганът до нас пищеше сърцераздирателно и милата му майчица толкова много страдаше, че ми се късаше сърцето. Нямаше кърма. Тогава и предложих да ми го даде и да го нахраня с моята.

Претеснена и истински страдаща от липсата на достатъчно кърма, жената ми благодари и ми го подаде. Синеочкото засмука жадно от гърдата ми и след минутки вече спеше заситен и доволен. Така, докато бяхме в болницата 10 дни (двете бяхме родили със секцио) кърмех първо Славея, след това него", разказа Раева.

"Не запомних името на жената и на бебето и. Разделихме се на изписването и повече не я видях, както и малкия рус красавец. Минаха 33 години оттогава.. До Световната купа по художествена гимнастика преди две седмици в София. Георги Чобанов, който беше диктор на купата се приближи до мен и каза: "Имам изненада за Вас! Елате!". Усмихваше се дяволито и ме поведе към червената пътека в залата, която водеше към ВИП-ресторанта. Там ме чакаше едно красиво синеоко усмихнато момче. "Представям ви Вашия млечен син и млечен брат на Славея и Виолета - Георги". Толкова приятна изненада! След толкова години! Понякога се сещах за него и се питах, какъв ли е станал и какъв ли е животът му", продължава трогателната история Илиана.

"Прегърнах го и го целунах! Той се смееше и не скриваше радостта си от срещата ни. Аз също се зарадвах да видя след толкова години малкия синеок бебешор порастнал прекрасен мъж!

Поговорихме си. Накрая го попитах с усмивка: Късметлия си, нали?! А той се засмя и ми отвърна: "Разбира се!". Миналата неделя се ожени и ми изпратиха снимка от неговата сватба с хубавата Елена! Да са живи, здрави и много щастливи! Много красота има в това тайнство Живота!", завършва Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !