Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мария Илиева съдружник с шефа на разстреляните от кв. Витоша

отпечатай новината

22.05.2017 11:10 | Видян 1520 пъти

Мария Илиева съдружник с шефа на разстреляните от кв. Витоша

Певицата Мария Илиева е била съдружник с шефа на разстреляните инвеститори от кв. Витоша, пише България днес. Гласовитата брюнетка е имала общ проект със собственика на Пейсол, украинеца Дмитро Куропаткин, в чийто офис се разигра двойното убийство в четвъртък, показва проверка в Търговския регистър. Чужденецът е един от основателите на фирмата, която стои зад клуб Стерео стая. Мария Илиева, Александър Кунчев, Николай Такев и Дмитро Куропаткин създават проекта през 2009 година.

Фирмата е създадена от певицата с цел да промотира млади изпълнители с творчески дух, ярко и харизматично излъчване, обяснява се в портфолиото на проекта. Впоследствие певицата се оттегля от съдружието, а няколко години по-късно фирмата е ликвидирана. В досието й обаче и до днес стои запорно съобщение спрямо Куропаткин заради неизплатен дълг към друг бизнесмен.
 
По ирония на съдбата именно борч за близо 200 бона е в основата на бруталната вендета, окървавила столичния кв.Витоша в четвъртък сутринта. По време на разстрела обаче Куропаткин успява да се спаси по чудо, защото бяга от офиса секунди преди да започне разчистването на сметките.

Разяреният Драгомир Драгомиров разстрелва на място Стойка Мишева и Вячеслав Коев, а 34-годишният Станимир Михайлов е на косъм от смъртта. Младежът бере душа в столичната Окръжна болница "Света Анна", след като медици успяха да извадят заседналия в черепа му куршум след няколкочасова операция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !