Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави върти любов с 23 годишна гимнастичка

отпечатай новината

22.05.2017 16:50 | Видян 2164 пъти

Слави върти любов с 23 годишна гимнастичка

23-годишното златно момиче от Плевен съвсем наскоро завоюва 4 златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София. Дългия, който миналата година чукна 50 години, обаче се облизвал за агнешкото и предприел сериозни стъпки да вкара Невяна в постелята си и да я раздели с гаджето й, твърдят злите езици, писа „Таблоид“.

Според тях новата фаворитка на Слави Трифонов вече се радвала на куп луксозни подаръци от богатия си обожател, както и на непрекъснати телефонни обаждания. Дългия звънял под предлог да пожелае успех на младото дарование преди важно състезание. Засега единствената пречка двамата да се виждат била, че Невяна непрекъснато пътува в чужбина по турнири.

Шоуменът най-безпардонно демонстрира, че проявява голям интерес към талантливата обвързана гимнастичка по време на нейното гостуване в шоуто му на 11 май. През цялото време водещият се държеше твърде фамилиарно с грацията, като непрекъснато я заливаше с дебелашки шеги и сексуални намеци, които накараха младата Невяна да се изчерви от неудобство.

Трифонов доста добре е запознат с връзката на златното момиче с приятеля й Веселин Манолов, който е счетоводител и танцува брейк. „Гимнастичка и счетоводител – малко е странно“, изцепи се старият коцкар Слави и вещо добави, че тяхната връзка е доста безперспективна. С голяма доза убеденост Трифонов подхвърли, че златното момиче съвсем скоро ще зареже гаджето си, макар че се кани да се омъжи за него.

Страстта на Дългия към балерини, гимнастички и певици е известна отдавна. След като скъса с танцьорката Мартина, тв водещият я замени със състезателката по художествена гимнастика Снежана Дечева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !