Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Концерт на Ариана Гранде в Манчестър завършиш с взрив

отпечатай новината

23.05.2017 09:44 | Видян 2038 пъти

Концерт на Ариана Гранде в Манчестър завършиш с взрив

Британският град Манчестър стана арена на терористичен акт. 22 души са загинали, а още 59 са ранени при взрив на концерт на американската певица Ариана Гранде. Взривът избухнал малко след края на концерта (около 10:35 местно време), твърдят очевидци. След това настъпила истинска паника, пише woman.bg.

Участието на Гранде е било в "Манчестър арена" - най-голямата покрита зала в Европа. Тя побира 21,000 души, а концертът е бил разпродаден. Основната маса посетители на концерта са били деца и непълнолетни, твърдят британски медии. Говорители на Ариана Гранде съобщават, че тя е невредима.

Час след трагедията тя сподели в Туитър профила си: "Съжалявам от дъното на сърцето си. Нямам думи". "Ариана Гранде точно беше приключила с последната си песен и напусна сцената, когато чухме огромна експлозия" - споделя очевидката на трагедията Иви Брюстър.

"Изведнъж всички започнаха да крещят и да тичат към изхода. Вече чувахме сирените на полицията и линейките. Беше смразяващо. Хиляди хора се опитваха да излязат от сградата наведнъж. Всички пищяха и ревяха. Цялата зала миришеше на дим" - допълва тя. В момента продължава издирването на множество изчезнали младежи. Трагичният концерт бе част от турнето на Ариана, което носи името "Dangerous Woman".

Тя трябваше да има още два концерта във Великобритания през настоящата седмица, в четвъртък и петък в лондонската O2 Arena. Медиите съобщават, че е по-вероятно те да не се състоят. В социалните мрежи вече се разпространява и снимка, която засвидетелства съпричасността към трагедията: Колажът е дело на Хайли Стенфилд - близката приятелка на 23-годишната певица и представлява образ на черна лентичка и ушички, които са един от най-разпознаваемите символи, с които се свързва Ариана Гранде.

Източник: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !