Сузанита захапа Луна: Пенсионерка

След като Луна се обяви за президент на лайфстайл...

Харви Уайнстийн се извини на Мерил...

Продуцентът Харви Уайнстийн официално се извини на...

Бащата на Кристиан Костов работел за КГБ

отпечатай новината

23.05.2017 14:42 | Видян 859 пъти | Гласували 1

Бащата на Кристиан Костов работел за КГБ

Бащата на 17-годишния певец Кристиан Костов е работел за Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Русия. Константин Костов е влязъл в редиците на руското военно разузнаване преди четвърт вес, когато завършил висшето си образование в Русия.

Бащата на Кристиан е от Ямбол, а майка му Зауре Хайдарова е от Казахстан. Двамата се срещат преди 26 години като студенти в руската столица Москва, където семейството живее и сега.

Не е ясно към кой от отделите на ГРУ е работел Константин Костов, тъй като структурата на руските военни разведки и до днес е тайна. За разлика от бившия КГБ на СССР например, организационната структура на ГРУ практически никога не е обявявана и публикувана.

Знае се обаче, че отецът на Костов има много силни връзки в Русия, благодарение на които днес развива успешен бизнес. Това му позволява да издържа наследника си, да плаща разходките му по сцени в Европа и отвъд Океана и дори да го запише в Карифорнийския университет в Бъркли, където обучението струва 50 хиляди долара на година, пише столичен таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !