Алекси Сокачев и Елена Яръмова...

Колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква...

Създателят на Fashion Film Fest идва...

Balkan Fashion Week 2018 #MetropolitanEdition се завръща...

Бащата на Кристиан Костов работел за КГБ

отпечатай новината

23.05.2017 14:42 | Видян 981 пъти | Гласували 1

Бащата на Кристиан Костов работел за КГБ

Бащата на 17-годишния певец Кристиан Костов е работел за Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Русия. Константин Костов е влязъл в редиците на руското военно разузнаване преди четвърт вес, когато завършил висшето си образование в Русия.

Бащата на Кристиан е от Ямбол, а майка му Зауре Хайдарова е от Казахстан. Двамата се срещат преди 26 години като студенти в руската столица Москва, където семейството живее и сега.

Не е ясно към кой от отделите на ГРУ е работел Константин Костов, тъй като структурата на руските военни разведки и до днес е тайна. За разлика от бившия КГБ на СССР например, организационната структура на ГРУ практически никога не е обявявана и публикувана.

Знае се обаче, че отецът на Костов има много силни връзки в Русия, благодарение на които днес развива успешен бизнес. Това му позволява да издържа наследника си, да плаща разходките му по сцени в Европа и отвъд Океана и дори да го запише в Карифорнийския университет в Бъркли, където обучението струва 50 хиляди долара на година, пише столичен таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !