Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария по бански в стил Спасители на плажа

отпечатай новината

24.05.2017 09:50 | Видян 2574 пъти

Мария по бански в стил Спасители на плажа

По-секси от всякога се пусна Мария в клипа към новата си песен, написана от Криско, "Червен картон". Една от визиите на звездата на "Пайнер" е с черен бански в стил "Спасители на плажа", който не оставя много на въображението.

Екранен партньор на Мария е един от любимите модели на Келвин Клайн - секссимволът Андреа Москон, който в лентата играе ролята на прогонен от живота на лирическата героиня мъж.

В реалния живот обаче поканата на модела да бъде гид на Мария и екипа й в курортното италианско градче Таормина не бе отвхърлена, а напротив - всички заедно се впуснаха в един емоционален и запомнящ се тур сред красотата на Сицилия.

"Нямам търпение да ви представя новия проект. Благодаря на целия екип за незабравимото преживяване. Благодаря на Криско за страхотното парче. Надявам се много скоро лентата да бъде факт", анонсира в социалната мрежа Мария.

Феновете й прогнозират, че предстои нещо много хитово и горещо, а със сигурност и доста различно, пише пик. "Аз съм голям фен на Криско и отдавна исках това да се случи. Той не пее и не участва в песента, но всичко, дори маниерът на пеенето, е по негова идея", сподели Мария.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !