Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Симона печели Гласът на България благодарение на майка си

отпечатай новината

25.05.2017 14:15 | Видян 2764 пъти

Симона печели Гласът на България благодарение на майка си

20-годишната Симона Загорова вече е сочена като финалист от зрителите на шоуто, в чиито ръце е изборът на големия победител на 11 юни.

Фолк наследницата Симона има глас, визия, поведение на сцената и подкрепата на феновете на Глория. Тази година нивото на участниците е много високо и конкуренцията е огромна, но въпреки това Загорова не се притеснява, защото вече премина през вокалните двубои и супер битките, пише Уикенд. Ако до момента менторите решаваха кой да продължи и кой да отпадне, то вече всичко е в ръцете на феновете. Три поредни недели – на 28 май, 4 и 11 юни, зрителите преценяват кой да остане и кой да напусне шоуто. За вота на аудиторията  ще се борят Елена Фрейман, Паулина Горанов и Кристина Кабадиева от отбора на Камелия. Основна конкуренция на Симона са колежките й от отбора на Поли Генова – Деа Майсторска и Сара Сюзет. От страна на Графа фолк щерката трябва да победи Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова, а участниците от отбора на Иван Лечев, които също ще направят всичко за подкрепата на публиката, са Радко, Миа Ди и дуетът Димитър и Христо.

 Симона има доста фенове още преди да се появи в шоуто. Тя от няколко години вече ходи по участия из страната и обикаля клубовете. Отделно всички почитатели на майка й я подкрепят и именно те ще „цъкат“ есемеси за 20-годишната студентка. Загорова може да ползва домашното студио и от обкръжението й издават, че тя редовно репетира в него. Глория също й помага с ценни съвети за пеенто и поведението на сцената.

Oчaĸвa ce Cимoнa Зaгopoвa дa cтигнe дo caмия финaл. Tя имa изĸлючитeлни глacoви дaнни и в cъчeтaниe c виcoĸaтa й пoпyляpнocт ce пpeвpъщa в ocнoвeн фaвopит за титлата „Любим глас на България“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !