ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Джино бяга от Чикаго

отпечатай новината

25.05.2017 14:29 | Видян 1565 пъти

Джино бяга от Чикаго

Победителят от ВИП Брадър 2015 Джино Бианкалана става съсед на Христо Стоичков в Маями. Риалити звездата напуска Чикаго до няколко седмици, за да се установи в слънчева Флорида и по-точно в Маями, където от години живее футболната легенда заедно с цялото си семейство. От дни Джино е заедно с родителите си в Маями. Там Бианкалана и фамилията му оглеждат имот, който да придобият.

Тримата са отседнали петзвезден ризорт, който се намира в живописен залив. Брадърът е решил да се отдели от семейството си и да инвестира в свое собствено жилище, тъй като вече му е време да се задоми. Родителите на Джино ще продължат да живеят в Чикаго, тъй като там е бизнесът им, а в Маями Бианкалана засега ще живее сам, пише Уикенд. „Харесах си една уникална къща с басейн. Мястото е страхотно, 310 дни в годината е слънчево”, доволен е младия мъж.

Той ще изплаща имота в продължение на 12 години с ипотека, каквато е практиката в Америка. Шампионът от „ВИП Брадър” не уточнява колко ще му струва къщата. Джино вече напълно се е възстановил от множеството операции, с които лекарите сглобиха потрошеното му тяло. Преди повече от година той оцеля на косъм в жестока катастрофа, при която неопитна зад волана американка го помете с автомобила си. Симпатичният ром е убеден, че му е била направена магия. Левият крак на Джино, който лекарите закрепиха с множество пирони и железа, вече е освободен от шината и е само бинтован.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !