Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ким и Кание тихо отбелязаха 3 години брак

отпечатай новината

25.05.2017 16:04 | Видян 1967 пъти

Ким и Кание тихо отбелязаха 3 години брак

Ким Кардашян и Кание Уест отбелязаха три години от сватбата си. Колкото и странно да звучи те не устроиха гръмко тържество, а просто отидоха двамата на среща. Съпрузите провели вечерта заедно в ресторант Nobu в Лос Анджелис, съобщава E! News.

Източник на изданието разказа скоро, че Кание и Ким действително работят над брака си и своя начин на живот.

„В трудни времена те се обединяват и децата им помагат. Те прекарват много време заедно, но винаги си помагат един на друг и се съветват.

По повод годишнината, Ким направи няколко трогателни публикации в социалните мрежи. На личната си страница тя публикува серия от съвместни снимки с Кание и написа: „Честита трета годишнина, любими. Благодаря за това, че оставаш най-добрия мъж, баща. Много те обичам.

На страницата си в Instagram  тя публикува снимка, на която се вижда как двамата вървят щастливи, хванати за ръце и се усмихват. Снимката е съпроводена от надпис: „Три години отминаха, но целия живот е пред нас“.

Ким и Кание имат две деца – 3-годишната Норт и малкият Сейнт. Съпрузите планират и трето дете, но в момента Ким лекува здравословни проблеми и се говори, че най-вероятно тя няма да може да износи още едно бебе.

Майката на звездата Крис Дженър и сестра й Кортни Кардашян вече си предложиха услугите да са сурогатни майки.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !