Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Цвети Стоянова полетя

отпечатай новината

25.05.2017 17:12 | Видян 1989 пъти

Цвети Стоянова полетя

Ужасния кошмар от скока от шестия етаж миналата година, Цвети Стоянова замени с емоционален скок с делтапланер. Гимнастичката дори си направи селфи, за радост на феновете си. Емоционалното преживяване Цвети извърши с помощта на инструктор, с когото летяха заедно. Гимнастичката бе толкова щастлива от случилото се, че дори си направи селфи във въздуха.

„Невероятно изживяване! Супер е!”, написа тя под кадъра. А нейни приятели заявиха, че тъй като това е бил полет на щастието, емоциите и спомените й от него също са щастливи. Близките на Цвети пък са изумени, че тя толкова добре приема нещата. И още повече от факта, че не се страхува от височини, пише хотарена. Стоянова нагледно показа, че това е така и дори е готова да полети високо в небето.

Цвети не само преодоля с усмивка страха от високо, но се наслаждава и на новия си живот с пълна сила. Тя е доволна, че вече може да навакса всичко, което е пропуснала в залата на гимнастика—ходи по купони, забавлява се с момичетата и живее като нормален човек, без ограничения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !