Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светлана Василева пред самоубийство

отпечатай новината

25.05.2017 17:46 | Видян 2446 пъти

Светлана Василева пред самоубийство

Светлана Василева искала да посегне на живота си, заради женен милионер. Миската споделила с приятели, че е направо съсипана от отношението на мъжа до нея. Богат предприемач на име Антон, се опитал да я остави, когато научил, че тя му изневерява с друг мъж. А в резултат на това тя го заплашила, че ще се самоубие, ако я изостави, научи пик. Блондинката се оказа в центъра на любовен триъгълник с крими елементи, след доста бурна връзка.

Василева си намерила богат любовник, който на всичкото отгоре бил женен и давал мило и драго, красавицата да си мълчи за връзката им. Това идеално устройвало Светлана, която никак не се притеснявала от факта, че милионерът си има жена. Напротив – дори била щастлива и доволна, че получава всичко, което поиска, пише столичен седмичник.

Нещата обаче тръгнали на зле, когато Антон я спипал, че му кръшка с друг баровец и прилага същите номера и върху него. Василева се оплаквала, че няма пари за сметки, храна, вода. И съответно и другия бизнесмен също щедро я обезщетявал. Когато научил за схемите на Светлана, Антон прекратил връзката си с нея. Миската обаче го заплашила, че ще си пререже вените, ако я остави. Негови приятели се възмущават, че го заплашила, че ще разкаже всичко на съпругата му и дори ще се самоубие. За щастие историята приключила безкръвно за всички.

Малко след това плеймейтката си намерила нов богат мъж, който да изпълнява прищевките й. И явно е забравила за бизнесмена. „Работата й изглежда е да се впие като кърлеж и да изсмуче всичките му ресурси. А след като й спрат кранчето, да го рекетира“, коментират неговите приятели.

Що се отнася до новата й изгора, той й подарил „Порше Кайен“ и явно доста я глези. „Горкият! Още един шаран“, оплакват го бивши нейни гаджета.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !