Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела се изфука с нови бомби

отпечатай новината

26.05.2017 11:26 | Видян 1668 пъти

Емануела се изфука с нови бомби

Напълно нова визия показа певицата Емануела. С огромни силиконови гърди и променено лице фолкпевицата порадва абитуриентите в столичен клуб

Емануела се появи на сцената със свръхкъса бяла рокля, която повече показваше, отколкото да скрива природните й забележителности. Присъстващите абитуриенти буквално загубиха ума и дума пред просторната гледка към пищната гръд на певицата, пише blife.bg.

Емануела на няколко пъти правеше корекции на бюста си, като при някои от интервенциите се появиха усложнения. Преди време, когато си поставяше нови импланти, й откриха херния и се наложи да я отстранят. Тя остана близо една седмица в клиника и се наложи да прекрати участията си.

Сега се появи информация, че изпълнителката отново е легнала под ножа, за да увеличи за пореден път даденостите си. Вероятно операцията е преминала без никакви проблеми, тъй като фолкпевицата постоянно е на участия и не си позволява да отсъства от дискотеките повече от 2-3 дни. Нещо повече - напоследък тя е изключително натоварена и постоянно получава оферти за участия, което се отразявало изключително благоприятно на кариерата й.

Откакто е необвързана жена, Емануела буквално разцъфва - залага на къси рокли, показва дълги крака, вади гърдите на показ и разтуптява мъжките сърца. Към днешна дата тя продължава да няма мъж до себе си и е отдала цялото време единствено на синовете си. А интерес не липсва, но изпълнителката ловко отблъсквала всяка сексуална атака. Емануела предпочита да излиза вечер единствено в женски компании и това ясно си личи от публикациите й в социалните мрежи.

С новите си гърди обаче интересът към нея рязко ескалира и предстои да видим докъде ще стигнат мъжките мераци към изваяното й тяло. Освен това прави впечатление, че и лицето й е подозрително перфектно изпънато, но няма информация да се е подлагала на разкрасителни интервенции, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !