Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селена Гомес и The Weeknd си купиха къщи един до друг

отпечатай новината

27.05.2017 09:21 | Видян 1980 пъти

Селена Гомес и The Weeknd си купиха къщи един до друг

The Weeknd и Селена Гомес  започнаха да се срещат неочаквано, но въпреки всеобщото мнение двамата като че ли не смятат да се разделят. Дори отношенията им стават все по-близки, пише tialoto.bg.

Оказа се, че младите се стараят да се съобразяват с графиците си. Селена съпровожда любимия си на концертните му турнета. Тя вече го последва в Бразилия, Италия и Аржентина.

Сега Селена и рапъра са си купили къщи недалеч един от друг, пише Ok Magazine. Гомес избра почти осем пъти по-малък дом от този на гаджето си. Тя стана собственик на студио в Лос Анджелис.

Сградата е построена през 1951 г. и е с 4 спални, 4 бани, гостна, кухня, библиотека, басейн и дом за гости. Като имението е купено за 2.5 милиона долара. Сред съседите на Селена са звезди като Майли Сайръс.

Затова пък The Weeknd си избра жилище в закрит комплекс Hidden Hills. Там живеят семейство Кардашян и Джъстин Бийбър, също е близо до прословутата къща на Анджелина Джоли и Брад Пит, като имението им е едно от най-защитените от папараци

.За новия си дом рапърът плати 20 милиона долара. Имението е построено през 2016 г. и е с 9 спални, 11 бани. Сред екстрите му са бар, фитнес зала, киносалон, басейн с морска вода и спа.

Освен това на територията има и къща за гости. Новите домове на Селена и The Weeknd са разположени на 30 минути един от друг.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !