Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Деси Слава печели Капките

отпечатай новината

26.05.2017 16:54 | Видян 2328 пъти

Деси Слава печели Капките

Фолкпевицата Деси Слава има най-голяма шанс да спечели шоуто Като две капки вода. Това заяви пред България Днес актьорът Башар Рахал, който е участник в предаването, но стиска палци на колежката си по имитации. Другата му основна фаворитка е Михаела Маринова. Рахал смята, че и четиримата финалисти заслужават да са на финал заради силните си роли и упоритата работа. Той допълни, че е дал всичко от себе си за ролите, като най-сполучливи за него са били образите му на Джо Кокър и Ванила Айс. "Дадох всичко от себе си и съм доволен от резултата, не успях да се класирам до финала, защото конкуренцията е много силна", допълни актьорът. Башар Рахал напусна предаването "Като две капки вода" точно преди големия финал.

Той призна, че ако получи покана за участие от сценаристите на предаването, би влязъл отново във формата, но този път като оценяващ уменията на други състезатели. "Мисля, че има какво да дам като жури в някой от следващите сезони, но не и като участник", коментира актьорът.

Рахал признава, че е изпитал много положителни емоции от престоя си в предаването. "Вълнението преди всяко живо предаване беше много силно и неописуемо, имах усещането, че сърцето ми ще изскочи от напрежението", спомни си актьорът. За последното си превъплъщение в "Капките" Рахал излезе на сцената заедно със своята сестра Карла Рахал. Двамата изпълниха парчето на Карла "Лъжи ме", в което участва и певецът Руши Виденлиев. Именно в ролята на Руши влиза актьорът.
"Моментът беше силно емоционален, думите му бяха отправени към екипа, трудещ се денонощно за предаването, и разчувства всички", завърши Рахал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !