Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Миранда Кер каза "Да"

отпечатай новината

29.05.2017 11:16 | Видян 1881 пъти

 Миранда Кер каза

Топ моделът Миранда Кер каза „да” на любимия си Еван Спигел на пищна церемония в Лос Анджелис. На тържеството са присъствали едва 40 от най-близките приятели на хубавицата и създателя на Снапчат.

"Сватбата и тържеството бяха в тесен кръг, но бяха пищни и изискани. Миранда участваше много в подготовката. Тя има страхотен вкус и знаеше точно какво иска. Тя е във възторг, че се омъжва за Еван", коментира близък до двойката пред сп. People.

За един от най-ярките Ангели на Victoria's Secret това е втора разходка до олтара. Първия си брак Миранда сключи с Орландо Блум, но след три години турбуленции около изневерите на актьора романсът им приключи.

Спигел е с 8 години по-млад от Кер, но е домошар като нея. "Даваме малки вечери за приятели - той харесва как готвя. И двамата сме доста консервативни, макар и да сме от различна среда. Имаме общи ценности, чувство за лоялност, обичаме семейството и честността.

Аз съм по-доверчива. Той е по-предпазлив и внимателен и се гордее, че и аз започнах собствен бизнес. Дава ми много съвети. Той е моята сродна душа", описва партньора си в интервю Кер. 

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !