Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Дара събира пари за университет

отпечатай новината

29.05.2017 11:58 | Видян 3005 пъти

Дара събира пари за университет

Попсензацията Дара завърши гимназия и е готова да покори университетите в чужбина. Изпълнителката на „К`во не чу“ обаче ще събира пари от участия, за да плати сама за образованието си, пише monitor.bg.

„Аз съм решила, че навън искам да уча. Но малко по-късно, когато имам достатъчно пари да си платя университета.“, изповяда се тя пред Нова тв. 18-годишната красавица завърши варненското училище по изкуствата „Добри Христов“ преди дни, а прощалното броене до 12 класът й направи в Златни пясъци.

Отличничката от X Factor почти до деня на бала нямала рокля и искала да изпрати съучениците си по дънки и тениска. В последния момент талантливата варналийка заминава за Турця и се връща с дълга черна рокля с орнаменти. При грима заложи на тъмни нюанси, а над веждите й блестяха ефектни камъчета.

За кавалер Дара си избра своя най-добър приятел – Анди. Всъщност двамата имали уговорка от 6 години, че ако нямат гаджета на бала, ще са заедно. Освен с него, певицата не се разбирала с почти никой от съучениците си, а и признава, че от 2 години не е стъпвала в класната стая. Затова не изпитва нито вълнения, нито ще й липсва сладостта на ученическия живот.

Нейната приятелка и конкурентка на музикалната сцена – Гери-Никол, набедена за „най-известната абитуриентка в България“, желае да стегне куфарите час по-скоро за чужбина. „Подала съм документи за кандидатстване в Лондон и в Щатите.

Не искам да казвам голяма дума, но мисля, че ще ме приемат.“, уверена е изпълнителката на „Готина и луда“. Тя е сигурна, че ще се занимава с изкуство, но таи най-големи надежди за развитие в актьорското майсторство. Дори издаде, че скоро ще можем да я видим в това ново амплоа в родния ефир.

Гласовитата зрелостничка отпразнува абитуриентския си бал в рокля на дизайнер, който прави модели за звезди като Дженифър Лопес и Ким Кардашиян. Роклята бе от полупрозрачна дантела, обсипана с кристали. Ръцете й пък бяха обвити в масивна впечатвляваща гривна с над 1000 камъка „Сваровски“, изработена специално за нея от младата дизайнерка на бижута Паолина Крушкина. Щастливото събитие поля на плажа в Златни пясъци.

Гери-Никол завърши частна езикова „Джордж Байрон“ в родния си град Варна, където родителите броят по 3000 лв. за година.

битуриентка тази година изпратиха тв водещата Лазара Златарева и бившата й половинка - журналистът Владимир Береану. Дъщеря им Бернарда упорито отказвала да отпразнува завършването, но кака Лара помогнала в избора на тоалет и събрала 40 души в нейна чест.

На 1-ви септември зрелостничката ще бори конкуренция с актьорски умения, за да прекрачи прага на НАТФИЗ през есента.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !