Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мегз се върна към черното, защото Гери-Никол я имитира

отпечатай новината

29.05.2017 14:11 | Видян 1931 пъти

Мегз се върна към черното, защото Гери-Никол я имитира

Само преди около месец  HotArena ви показа доказателства, че Мегз имитира визията на Гери-Никол. Каканашева беше направила косата си на омбре, като това на тийн сензацията, но по-пепеливо. Изглежда в знак на протест само две седмици по-късно, когато още всички бяха с дълги екстеншъни, първата ни дизайнерка отряза САМА косата си на стилно каре, за да се различи отново от другите родни красавици.

Този път историята се повтаря, но наобратно. Гери-Никол е направила косата си досущ като тази на Мегз. На снимката може да видите, че Гери си е направила омбре на каре до раменете, като това на Мегз.

Когато видяла снимката Мегз позеленяла от дразнение. За капак не била само Гери ами вече всяка втора фолк певица - Емилия, Лорена, Ванеса-имат каре. Това може да се види на снимките, които сме подбрали от профилите на столичните топ коафьори.

Мегз не могла да понесе, че няма да е различна и единствена и решила, че трябва да се промени отново. Затова се върнала към черната си дълга коса. Това решение никак не ни очудва. Каканашева винаги прави нещо нелогично, наопаки от всички останали. Когато всички се изсветляват за лятото, тя разбира се трябва да е черна, за да се чувства уникална.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !