Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Стефан на Гала дава смешна издръжка на дъщеря си

отпечатай новината

29.05.2017 15:43 | Видян 3033 пъти

Стефан на Гала дава смешна издръжка на дъщеря си

Възлюбеният на тв водещата Гала Стефан Николов плаща символичната издръжка от 100 лева на майката на дъщеря си Никол, пише HotArena.

Бизнесменът, който парадира, че не е мъж под чехъл и сам плаща разходите си, още по време на бракоразводното дело с бившата си съпруга Росица декларирал доходи, според които съдът му е определил минималната издръжка от 80 лева.

Тъй като тя се определяла съобразно минималната работна заплата в страната,  7 години след развода тя била увеличена само с 20 лв.

Според запознати, финансовото състояние на Стефан наистина не било розово. Както и при първия си брак, Гала била глава на семейството и носела основните финансови постъпления вкъщи. Въпреки грандиозните скандали, които си спретнаха преди няколко години в медиите гаджето на Гала и бившата му съпруга, дъщеря им била привързана към татко си и искала да живее при него.

Бившата съпруга на Стефан обаче била категорична, че това няма как да стане. Веднъж седмично Никол оставала да спи при баща си, в апартамента на Гала на столичния бул. „България”, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !