Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Ариана Гранде с благотворителен концерт за загиналите в Манчестър

отпечатай новината

29.05.2017 18:00 | Видян 2904 пъти

Ариана Гранде с благотворителен концерт за загиналите в Манчестър

Поп певицата Ариана Гранде ще се завърне в Манчестър, за да изнесе благотворителен концерт в памет на жертвите от атентата, извършен след нейно шоу по-рано тази седмица.

Това написа звездата в трогващо писмо, адресирано до близките на загиналите. Припомняме ви, че 22 души, повечето от които деца, починаха след ужасяващ терористичен акт, последвал концерт на Гранде в английския град.

Сега 23-годишната изпълнителка обяви, че ще се завърне в Манчестър, за да се срещне с феновете си и да изнесе благотворителен концерт. Гранде ще почете паметта на жертвите, а парите от приходите ще дари на пострадалите от атентата и техните семейства. “Ще продължим да почитаме тези, които изгубихме, техните близки, феновете ми и всички останали, засегнати от тази трагедия,” пише Ари. “Те ще бъдат в ума и сърцето ми всеки ден и всичко, което правя до края на живота си, ще бъде в тяхна памет.”

“Музиката е нещо, което всички на тази Земя могат да споделят. Музиката е създадена с цел да ни излекува, да ни обедини, да ни направи щастливи. Ето защо ще продължи да бъде точно това за нас.”

Писмото е публикувано в официалните й страници в социалните мрежи. Това е първото изявление на певицата относно атаката. Ден след нея екипът й обяви, че скорошните концерти, част от световното турне на Гранде, се отлагат.

Източник и снимка: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !