Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Дани Димитров представя дебютното си парче

отпечатай новината

30.05.2017 17:42 | Видян 862 пъти

Дани Димитров представя дебютното си парче

Изпълнителят Дани Димитров, който е добре познат на меломаните от популярната група NONAME, направи силен дебют като солов изпълнител с „Продължаваме напред“. Песента е с любовен характер и е създадена в момент на силни емоции в късните часове на нощта.Преди месеци Дани Димитров предизвика интереса на почитателите във Фейсбук, като сподели предпремиерно част от парчето.

Още тогава то получи одобрението на феновете, които вече могат да се насладят и на видеото към проекта. „Реших да стартирам солова кариера, защото смятам, че това е най-добрият начин да изразя себе си на 100%. „Продължаваме напред“ е много специална песен за мен, за това избрах да стартирам именно с нея.

Ще запазя в тайна за кого е писана песента, създадох я в много емоционален за мен момент. Надявам се всички, които обичат истински да открият нещо за себе си в това парче“, споделя Дани Димитров. „Продължаваме напред“ е по музика, текст и аранжимент на Дани Димитров.

Видеото е дело на режисьора Жоро Ставрев, а красивата дама, която партнира на изпълнителя е младата актриса Ивета Димитрова. Преди броени дни Дани Димитров представи и съвместния си проект с Ясен Друмев – „Jelka“. Парчето е уникално съчетание от хаус, дъбстеп и леки EDM елементи, като основния мотив е български народен хор, съчетан с китара и кавал.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !