Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Незабравима гръцка ваканция в Avaton Luxury Villas Resort

отпечатай новината

30.05.2017 17:45 | Видян 2778 пъти

Незабравима гръцка ваканция в Avaton Luxury Villas Resort

Новият курорт предлага изключителна колекция от 16 вили

Идва сезонът на лятното разпускане по пясъчни дюни и море, с коктейл в ръка, време за релакс и безгрижни емоции. Грандотели ви представя в този брой една наистина живописна дестинация за морска почивка, която е само на 430 километра от София.

Петзвездния Avaton Luxury Villas Resort е истинско късче от рая, скрито сред красотите на Света Гора, което предлага плаж със ситен пясък и тюркоазено чисто море. Място, което само чака да бъде открито…
Комплексът се намира на първа линия, плажът е с бял пясък, спокойно море и кристално чистата вода на залива Комица в Атон, Халкидики.

Древногръцкият философ Аристотел е роден в Стагира (само на 35 км от Avaton Luxury Villas Resort). В близост са още Амулиани – малък остров, известен със златните си плажове и уникалните си ресторанти, културният център Йерисос: с 3D кино, което показва филми, посветени на манастирите в Атон, историческият и фолклорен музей Арнеа, с фотографии, предмети и инструменти, типични за традиционния начин на живот в региона. В района на Света гора и градчето Уранополи има около 20 православни манастира, които посрещат поклонници от цял свят.
 
Всяка една от вилите в Avaton Luxury Villas Resort разполага с частен басейн и собствена градина с богата средиземноморска растителност. Специалните гости в комплекса могат да си поръчат предварително личен иконом и готвач или да се поглезят като пристигнат с хеликоптер и красива лимузина.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !