Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Мегз се прави на пепеляшка

отпечатай новината

31.05.2017 12:05 | Видян 1948 пъти

Мегз се прави на пепеляшка

Вчера топ-дизайнерката Мегз гостува на Гала в "На Кафе". Каканашева разкри подробности от миналото си, за които никой дори не е подозирал и описа историята на една истинска Пепеляшка, тръгнала от нулата и успяла днес, пише HotArena.

Оказва се, че една от най-популярните и успешни млади дами в страната в момента съвсем не е родена със златна лъжичка в устата. Мегз е от нормално семейство и като дете дори не е помисляла за лукса, в който живее сега.

Тя е шиела сама дрехите си, като е купувала платове с парите, които родителите й давали за училище. Майката на Каканашева й плащала по двайсет стотинки на страница, за да чете книги. Мегз толкова много искала да изкарва пари и да си купува платове, че четяла по цял ден, а после парите стигали само за малки парчета бракувани платове, с които шиела дрехите си.

Историята умили още повече Гала, когато Каканашева й показа дрехи от детството си, които действително отвътре бяха шити по детски, на ръка и с безопасни игли. Мегз показа още купища снимки от гимназията и периода на университета й в Англия, на които е облечена доста странно за времето си и само с дрехи ушити лично от нея.

Изглежда още тогава Мегз е била обсебена от модата, както днес е обсебена от работата си. Също още тогава е имала голяма увереност и самочувствие, защото когато съучениците й я питали дали може да направи и за тях такива рокли, тя гордо казвала: "Сега не може, но скоро ще имам голяма модна компания и всички ще купувате от нея".

Оказва се, че десет години по-късно детските мечти на онова странно момиче, което е ходило с бални рокли на училище, са реалност. С това Каканашева отрече всички слухове, че богат спонсор стои зад старта на бизнеса й и даде пример, че всеки може да постигне мечтите си от нищото, ако има талант и амбиция като нейните. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !