Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Люси Иларионов се стопи с 90 килограма

отпечатай новината

01.06.2017 15:12 | Видян 2451 пъти

Люси Иларионов се стопи с 90 килограма

Режисьорът Люси Иларионов, който е свалил над 90 кг до момента, сподели удовлетворението си от операцията, извършена от проф. Гьокхан Яджъ и от подобреното си общо здравословно състояние. Той изцяло е променил хранителния си режим – изключил е от менюто си сладкиши, тестени изделия и газирани напитки, а причината поради която се е решил на тази стъпка не е суета, а наличието на заболявания, открити при рутинно медицинско изследване.

"За влизането ми в Биг Брадър трябваше да мина през медицински изследвания и останах като гръмнат от здравословните проблеми, които се оказа, че имам. През годините се премирявах с болките в краката, с кръвта, която постоянно ми течеше от носа, със ставането ми по 10 пъти на нощ, за да ходя в тоалетната, както и с други неща, които не искам да споделя. По време на тези прегледи разбрах, че имам и диабет тип 2. Това беше странно, защото аз никога не съм се съобразявал какво ям - хапвал съм и сладко, и люти чушки... всичко. Дори по това време се наложи да ми направят хирургическа интервенция. Лекарят каза, че положението ми е много страшно и отказа. Кръвната ми захар беше 17.3. След всичко това аз разбрах, че съм болен човек", разказва режисьорът.

Мерлин Хасанова сподели, че след операцията на Люси Иларионов много пациенти са се оперирали в болница Гювен Анкара и всички те са отслабнали, съпътстващите им заболявания са елиминирани и няма компликации при нито един пациент. „Хирургичното лечение на проф. д-р Яджъ има 100% успеваемост, което е изключително важно за нас и за българските пациенти, които изпращаме в Анкара“, подчерта тя.

В централния офис на турската болница Гювен Анкара в София се проведе пресконференция с участието на проф. д-р Гьокхан Яджъ. На събитието присъства и  Люси Иларионов, който бе опериран миналата година от водещия турски специалист с над 25-годишен опит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !