Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Броим до 60 лв. за Деспина Ванди

отпечатай новината

02.06.2017 11:16 | Видян 2650 пъти

Броим до 60 лв. за Деспина Ванди

Най-продаваната гръцка изпънителка в света Деспина Ванди ще докара мускулна треска в ханша на БГ феновете на 29 септември в зала 1 на НДК. Билетите за концерта вече са в продажба в eventim.bg на цена от 25 до 60 лв.

В София жената, чиито хитове са ремиксирани от диджеи като Роджър Санчез, ще представи парчетата от чисто новия си албум Afti einai i diafora mas („Това е разликата ни”).

Последния лайв на етно дивата у нас бе през 2016-а. За предстоящата й среща с публиката тук тя споделя: „Нямам търпение и ви обещавам много изненади и този път. Очарована съм от топлотата, с която ме посрещнаха всички. Беше страхотно и много емоционално за мен събитие“.

На 47 изпълнителката на Gia тренира шест пъти седмично по два часа, като програмата й включва фитнес и пилатес. Когато времето позволява тя вдига тонуса си с джогинг на морския бряг, лицеви опори на плажа и упражнения във водата.

От старта на кариерата си през 1994 г. Ванди печели 7 пъти приза „Певица на годината”, но упорито отказва да представя страната на „Евровизия”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !