Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Никол заряза Гришо заради системни изневери

отпечатай новината

05.06.2017 11:19 | Видян 3524 пъти

Никол заряза Гришо заради системни изневери

Григор Димитров за пореден път стана обект на засилено медийно внимание в цял свят, но не заради тенис подвизите си, а заради края на поредната си авантюра – тази с попзвездата Никол Шенцингер. Хасковският мачо и хавайската дива се разделиха след връзка, продължила по-малко от година и половина, пишер Blife.bg.

Официално потвърждение за разлъката между Гришо и 13-години по-възрастната от него холивудска звезда все оше няма, но редица издания и интернет сайтове от цял свят категорично твърдят, че е настъпил края на любовта между двамата. За прекратяване на отношенията им се заговори усилено преди около месец, но тогава мнозина предполагаха, че става въпрос за спекулации.

През уикенда обаче Григор бе уловен да вечеря с френската тенисистка Ализе Лим в Париж непосредствено преди старта на турнира „Ролан Гарос”. 26-годишата Ализе е определяна като една от най-големите красавици в женския тенис, а любопитно е, че тя поддържа близки отношения с българина от поне три години.

През 2015 г., малко след като се раздели с Мария Шарапова, Григор бе засечен нееднократно с Ализе, хубавицата изгледа и два негови тенис двубоя във Франция. Тогава обаче двамата отрекоха, че са гаджета, може би заради деликатното положение, в което се намираше Григор – малко преди това той преуставови отношения с руската тенис звезда и блян на милиони мъже по света Мария Шарапова.

Дали сега Григор и Ализе са заедно, или просто вечерят като приятели, е въпрос, чийто отговор скоро ще научи цял свят. Сигурно е обаче, че хасковският красавец вече не е с Никол Шенцингер, която само преди няколко месеца доведе в България и запозна с родителите си с нея.

Според ирландското издание на „Индипендънт”, Никол е съсипана след раздялата си с Гришо, тъй като той не е бил лоялен с нея. Изданието винаги съобщава първи новините, свързани с Шенцингер, преди години именно оттам света научи, че родената в Хавай попзвезда е гадже с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, а по-късно – че двамата са се разделили. Така че публикацията за раздялата между Григор и Никол Шенцингер не би трябвало да буди съмнения относно достоверността си.

Според „Индипендънт”, Никол е зарязала Григор Димитров заради негови изневери. Освен това тенисистът често поемал ангажименти към красавицата, които не спазвал, оправдавайки се впоследствие с натоварения си спортен график,  пише "Уикенд".

Раздялата между Гришо и Никол затвърждава впечатлението у мнозина, че хасковлията е тенис варианта на Валери Божинов – интересува се основно от жени и по-малко от кариерата си. Макар Григор да е далеч по-обаятелен от простодушния Валерко, двамата си приличат по честата смяна на жените до себе си.

За последните 5 години Гришо смени няколко гаджета. Без да броим многобройните му мимолетни авантюри като тези с българките Мика Стоичкова и Александра Маринова, щерка на сикаджията Красимир Маринов – Големия Маргин.

Сред световните красавици, минали през Григор, се открояват словашката тенисистка и носителка на приза „Топмодел на Братислава” Романа Табак ,тъмнокожата Серена Уилямс, канадката Йожени Бушар, Мария Шарапова, Никол Шенцингер, френската тенис звезда Ализе Лим.

Списъкът със сигурност не е пълен. Уви, креватната машина Гришо не може да се похвали с терминаторски подвизи на тенис кортовете. Да, сред най-добрите в света е, но спечелените му турнири за последната петилетка са по-малко от броя на жените му.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !