Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Гала в паника заради дъщеря си

отпечатай новината

05.06.2017 13:23 | Видян 2117 пъти

Гала в паника заради дъщеря си

Гала е сериозно притеснена напоследък. Блондинката се опасява истински, че дъщеря й Мари в скоро време може да я направи баба. 20-годишното момиче от година и половина има връзка със сина на най-добрата й приятелка -Деляна Маринова – Джуджи, и заради него дори се отказа да следва в чужбина, пише "Уикенд".

„С Константин са толкова влюбени, че като нищо може да направят някоя беля. Предупредила съм Мари, че е още малка за семейство и деца. Изобщо да не си помисля да забременява!”, вайкала се Гала пред свои приятели. Не е тайна, че чаровната щерка на водещата заряза възможност за престижно образование в чужбина само за да е близо до гаджето си.

Мари не могла да понесе мисълта, че двамата ще бъдат далеч един от друг и била убедена, че разстоянието ще сложи край на връзката им. Затова вместо да учи връзки с обществеността в Италия, тя записала същата специалност, но в Софийския университет. С приятелят й Константин били неразделни и дори планирали скоро да заживеят заедно.

Гала много харесвала сина на Джуджи за зет, но мисълта, че скоро може да дундурка внуци, просто я ужасявала. Тази година водещата навърши 50, ала никак не й се искало да влиза в ролята на баба. Тя се надявала щерка й да изчака поне още 7-8 години и категорично й забранила да забременява на този етап.

„Гледай си образованието и кариерата. Недей да мислиш за глупости”, съветвала я Гала. Тя дала благословията си на младите да живеят заедно, но ги предупредила да не мислят за по-сериозни неща.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !