Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бременна ли е Хали Бери?

отпечатай новината

05.06.2017 15:30 | Видян 1853 пъти

Бременна ли е Хали Бери?

Появата на Хали Бери на ежегодния Chrysalis Butterfly Ball в Лос Анджелис предизвика куп спекулации, че е бременна за трети път.

Актрисата се разходи по червения килим с блестяща сребърна рокля по тялото, която очертаваше наедряло коремче. 50-годишната Бери подхрани слуховете, обгръщайки коремчето си с две ръце.

Всички моментално си зададоха въпроса “От кого е бременна?”. След като се разведе с френския актьор Оливие Мартинес през декември 2016 г. Хали не е афиширала никакви връзки. Запознати обаче припомниха, че тя съобщи новината, че е бременна през 2013 г. именно по същия начин – на червения килим.

По-късно Бери заяви пред водещата Елън Дедженерис, че това било истинско чудо за нея, тъй като вече си мислила, че не може да има повече деца. “Чувствам се фантастично. Честно казано, не се бях изненадвала толкова много. Мислих, че вече нямам шанс за това, но изненадата беше прекрасна”, сподели тогава актрисата.

Хали има две деца – син на 3 г. Масео, от брака си с Оливие Мартинес и 9-годишна дъщеря Нала, от връзката си с модела Габриел Обри.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !