И отново на вашите екрани Л.Хамилтън...

И отново на вашите екрани Л.Хамилтън в Монако: Фото на...

Люис Хамилтън преди старта в Монако:...

Люис Хамилтън преди старта в Монако: Фото на деня

Виктор Николаев в тежка семейна драма

отпечатай новината

05.06.2017 17:24 | Видян 1832 пъти

Виктор Николаев в тежка семейна драма

Виктор Николаев се е превърнал в многоръкия Шива. Освен че всяка сутрин осведомява телевизионните зрители за най-важните и наболели теми, водещият е станал и баща, и майка за своята единствена наследница Дара, научи пик. Причината е, че изживява семейна драма, след като половинката му Людмила пострада при битов инцидент.

Последните дни са истински кошмар откъм задължения и ангажименти за едно от най-обичаните лица на Нова телевизия. Денят за Виктор започва по тъмно, тъй като прекрачва прага на телевизията почти два часа преди ефир. А след края на сутрешния блок и задължителната планировка за предаването на следващия ден, докато изпълни и всичките си домашни дела, отново мръква. От сутрин до здрач Виктор е на крак, тъй като се налага да върши някои от задълженията на половинката си Людмила Железова, тъй като журналистката от БНР е с гипсирана ръка, установиха папараците на Ретро.

Счупването явно изобщо не е безобидно, тъй като цялата лява ръка на радиоводещата е обездвижена. Изглежда, че травмата е в областта на рамото, тъй като горният крайник е прибран с помощта на раменен бандаж плътно до торса на Викторовата съпруга. Откакто е пострадала, Людмила прехвърлила на своя мъж всичките си задължения към домакинството и към Дара. Единствената домакинска работа, която си позволявала, била да метне найлона с боклук до най-близкия контейнер за смет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !