Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Мегз печели Черешката на тортата

отпечатай новината

06.06.2017 13:39 | Видян 2148 пъти

Мегз печели Черешката на тортата

Миналата седмица започна новият сезон на Черешката на тортата. В продължение на няколко месеца ще гледаме как най-популярните български звезди ще се състезават за приза "Домакин на седмицата". Тази седмица участници са Мариана Попова и актьорът Веселин Плячков, които разкриха връзката си публично, музикалната легенда Орлин Горанов, моделът Александра Богданска и най-популярната дизайнерка - Мегз.

За съжаление състезанието тази седмица вече е предрешено и се знае предварително кой ще спечели. Мегз, която е болезнено амбициозна, обявила на продуцентите, че ако не спечели няма да участва, научи хотарена. Разбира се, не минало само със заплахата. Каканашева трябвало да бръкне и за солидна сума, за да си тръгне със статуетката. За да откажат миньончето продуцентите поискали скандалната сума от 10 000лв., но Мегз изобщо не се зачудила и се примолила на мъжа до нея да и угоди и този път. Той никога не отказвал на Каканашева и вече е ясно, че тя ще бъде победител.

Може би именно затова Каканашева даде най-ниска оценка на Мариана Попова. Въпреки че вечерята на певицата не беше нищо особено всички, с изключение на първата ни дизайнерка, ѝ дадоха по 10 точки. Дали Мегз го направи защото само тя беше искрена и достатъчно смела или следваше стратегия да спечели наградата предстои да видим в следващите епизоди на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !