Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кийра Найтли алкохоличка

отпечатай новината

08.06.2017 14:42 | Видян 1958 пъти

Кийра Найтли алкохоличка

Звездата от Карибски пирати Кийра Найтли има порок, с който се е борила няколко години. Актрисата била пристрастена към алкохола и често е прекалявала с неговата консумация. Това поведение я довело до нелепи моменти в младините ѝ, които предпочита да не си спомня, пише седмичник.

В своето интервю Кийра признава, че шумните партита и обилното количество алкохол са били начин за справяне с напрежението.

Славата, вечното съревноваване в киното ѝ идвали в повече и 2-3 чаши вино я отпускали. Проблемът идвал от това, че често те ставали двойно повече, а вместо вино преминавала на водка и уиски.

"Когато имах свободна вечер, отивах на парти, напивах се и се събуждах на пълно непознати места", откровена бе Найтли.

Като по-млада тя чувствала срам за разпасаното си поведение. То дори я карало да пие още повече. След това обаче започнала да посещава тарапевт, който я карал да превъзмогне проблема си.

"Аз съм англичанка и не се срамувам от страстта си към пъбовете и пиенето", казва днес актрисата.

31-годишната Найтли обаче отворила нова страница след запознанството с мъжа си. Животът ѝ се е променил към по-добро след раждането на дъщеричката ѝ Еди, която вече е на годинка и половина.

"Майчинството ме избави от илюзията, че някога може да си идеален и да се харесаш на всички. Дори не се старая да го правя", признава актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !