Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мика води внучката на Стоичков в България

отпечатай новината

09.06.2017 10:18 | Видян 1816 пъти

Мика води внучката на Стоичков в България

Първородната внучка на Христо Стоичков - Миа, ще посети България за първи път, научи ПИК. Очаква се това да се случи до края на месеца. Малката ще бъде доведена да види родината на известния си дядо от родителите си Михаела и Айкут.

Двамата са решили, че тя вече е достатъчно голяма, за да издържи дългия презокеански полет от Маями, където живеят. Досега тя се беше качвала на самолет само в границите на Америка. Все пак родителите ѝ ще разделят пътуването.

В момента младото семейство е в Барселона. Те пристигнаха там в началото на седмицата и се настаниха в просторния дом на Камата в каталунската столица. Още с пристигането си в Испания Мика и съпругът ѝ не пропуснаха да посетят някои нови заведения в града. Нещо повече, голямата дъщеря на Камата обяви, че вече си има ново любимо място в Барселона - бара Ел Национал, където опита различни коктейли. Мика се е заела и със задачата да покаже града, в който е израснала, на Айки. Досега той не е посещавал Каталуня. Двамата се насладиха на някои емблематични сгради в Барселона, сред които Саграда Фамилия и други от шедьоврите на Гауди.

Според плановете на двойката те ще останат там няколко дни. След това отново ще стегнат багажа и ще пристигнат в България за лятото. Не е изключено това да се случи още следващата седмица, когато самият Христо Стоичков се прибира, за да участва в благотворителния мач на Димитър Бербатов. Мика дори вече се разбира с приятелки в социалните мрежи да се видят през юли. Не е изключено към тях да се присъедини и сестра й Христина с мъжа й Лука Белич.

Това ще е първо завръщане в родината за Мика от бенефиса на баща ѝ през май миналата година. Именно тогава се разбра, че тя очаква първата си рожба. Заради напредналата си бременност голямата дъщеря на Камата пропусна сватбата на сестра си Христина в края на лятото. Самата Мика сключи брак малко преди нея на скромна церемония в Маями през юли. Малката Миа се появи на бял свят в края на септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !