Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мегз отново стана за смях

отпечатай новината

09.06.2017 10:33 | Видян 2085 пъти

Мегз отново стана за смях

Самопровъзгласилата се за топ дизайнер Миглена Каканашева отново стана за смях пред цялата нация. След дълги месеци на уронващ имиджа пиар, Мегз се изложи и в Черешката на тортата, пише блиц. Във вчерашния епизод тя трябваше да готви за Мариана Попова, Орлин Горанов, Веселин Плачков и Александра Богданска.

След като загуби 3 часа, в които да напълни пазарската кошница и забрави да плати на касата, Мегз започна да готви. Още няколко часа ѝ отне да пробие щраусовите яйца с дрелка и флекс. Миглена дори накара гостите ѝ да я чакат повече от час на студа, докато тя продължаваше да цапа из кухнята си.

Звездните гости не издържаха и нахлуха в апартамента на дизайнерката и решиха да ѝ помогнат и да ѝ спестят срама. С много зор и след не малко време все пак те успяха да сложат нещо в устата си. Докато се излъчваше епизодът, социалните мрежи пък гърмяха от цветущи коментари по адрес на Каканашева. Разбира се, зад цялото пародийно и жалко поведение, може би се крие отново кризисния пиар ход на дизайнерката на конфекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !